De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

Wij gaan de volgende stap zetten in duurzaamheid

In navolging van de recente opgeleverde Nul-op-de-meter woningen gaan wij ook aan de slag om onze woningen in de Berkt te verduurzamen. De Dommel vindt duurzaamheid belangrijk, vandaar dat wij onderzocht hebben wat de mogelijkheden zijn om onze woningen te verduurzamen. Hieruit is naar voren gekomen dat op dit moment de enigste zinvolle optie op dit moment het plaatsen van zonnepanelen is voor onze woningen in de Berkt. Gezien het bouwjaar van deze woningen en de bijbehorende kwaliteit zijn andere maatregelen vanwege milieukundig oogpunt niet interessant.

Onze huurders hebben een brief ontvangen met een uitleg over de werkwijze en het aantal panelen.

Voor deze woningen hebben wij een berekening laten maken van de besparing aan CO2 en elektriciteit. De verwachte besparing aan CO2 bedraagt 24-27 ton (bron: milieubarometer.nl). Dit staat ongeveer gelijk aan het verbranden van 7.337 liter diesel. Om deze CO2-uitstoot op te nemen moeten 1150 bomen een jaar lang groeien (bron: climateneutralgroup.com). De verwachte opbrengst in een gemiddeld jaar bedraagt ongeveer 50.600 kWh voor de huurders die besloten hebben mee te doen.

Wilt u ook duurzaam wonen in een van onderstaande woningen? Schrijf u dan als geïnteresseerden door contact met ons op te nemen.

Duurzaam wonen
WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.
Scroll naar top