De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

Roskam in de nieuwe wijk Huysackers nu te huur.

icon

Bouwjaar

2020
energie-label-300x288

Energielabel

A
double-king-size-bed

Aantal slaapkamers

3
dimensions

Oppervlakte

132-137
Impressie huurwoningen veldhoven huysackers de dommel

Omschrijving

In de nieuwe wijk Huysackers aan de rand van Veldhoven ontwikkelen wij momenteel vier huurwoningen aan de Roskam. Hiervan worden 2 levensloopbestendig. De omgevingsvergunning is verleend en de bouw is gestart. Mocht u interesse hebben in deze woningen stuur ons een email onder vermelding van de Roskam.

De woningen krijgen een laag energieverbruik door de toepassing van zeer hoogwaardige isolatie. Daarnaast krijgen twee woningen 1 slaapkamer beneden, 2 slaapkamers boven, eigen oprit en beschikken ze over een badkamer en een apart toilet op de begane grond. De andere twee woningen worden ruime eengezinswoningen. Tevens worden de woningen voorzien van vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Ook beschikken de woningen over een warmtepomp en elk +- 20-23 zonnepanelen. Daarnaast beschikken de woningen over een buitenberging. Op het plein achter de woningen kunt u, evenals voor de woning, parkeren.

Locatie

Wonen in Huyackers betekent wonen in een wijk met dorpse elementen, mooie parkjes en knusse pleintjes. Daarnaast trek je zo de natuur in om een lekkere wandelig te maken in de bossen. Ook zijn vele voorzieningen met een korte fietsrit te bereiken, zoals de supermarkt en het City-Centrum. Met de nieuwe aansluiting op de A67 zit je ook zo op de snelweg.

De woningen zelf zijn gelegen aan de al eeuwenoude straat de Roskam welke voorzien is van verschillende groene elementen. De tuinen van de woningen zijn van een goed formaat waardoor je optimaal van de zon en het licht kunt genieten.

De woningen

In deze slim ingedeelde huurwoningen in Huysackers geniet je heerlijk van de omgeving. Je kunt kiezen uit 2 typen woningen. Beide type hebben 3 slaapkamers en beide zijn voorzien van een royale woonkamer voorzien van openslaande deuren en een losse achterdeur welke voor veel lichtinval zorgen.

  • Type 1: Bij de hoekwoningen bevindt 1 van de royale slaapkamers evenals een tweede badkamer op de begane grond, de andere 2 royale slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn tevens in te richten als hobbykamers. Tevens beschikt de woning over een per vaste trap bereikbare zolder van +- 23m² voorzien van daglicht. Deze woningen beschikken eveneens over een bijkeuken op de begane grond voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. Dit woningtype heeft in totaal een vloeroppervlakte van +-137 m² GBO.
  • Type 2: Bij de tussenwoningen bevinden alle 3 de slaapkamers evenals de badkamer zich op de eerste verdieping. Dit woningtype heeft in totaal een vloeroppervlakte van +-132 m² GBO.

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming zowel op de begane grond als wel op de eerste verdieping. De woning beschikt over een compleet ingerichte open keuken (combi oven, vaatwasser, koelkast, kookplaat en afzuigkap) met composiet werkblad. Daarnaast zijn de moderne badkamers o.a. voorzien van een (dubbele) wastafel, toilet en een douche met Grohe-thermosstaatkranen. De woningen hebben daarnaast een trapkast en een apart gastentoilet. In de tuin bevindt zich een berging voor de fietsen.

Parkeren kan zowel op de openbare parkeervakken welke gelegen zijn langs de woningen, als wel op het terrein achter de woningen. In de wijk Huysackers staat duurzaamheid centraal. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen (+-20-23 stuks) en zeer hoogwaardige isolatie. Bij normaal gebruik heb je op basis van het ‘nul-op-de-meter’- principe een lage energierekening. De woningen hebben dan ook het zuinigste energielabel.

Samengevat:

  • Ruime woning met drie slaapkamers (+-132-137 m²)
  • Gunstig gelegen bij het groen en stadse voorzieningen.
  • Eigentijdse architectuur (Delftse school) met veel comfort.
  • Compleet ingerichte keuken met apparatuur (koelkast (en diepvries), vaatwasser, combi, inductiekookplaat en afzuigkap) en moderne badkamer.
  • Duurzaam wonen met lage energiekosten.
  • Goede ontsluiting op het landelijke wegennet (A2, A50, A58, A67).

WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.
Scroll naar top