De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

Laar

icon

Bouwjaar

2005
energie-label-300x288

Energielabel

A
double-king-size-bed

Aantal slaapkamers

2
dimensions

Oppervlakte

140
levensloopbestendige huurwoning

Omschrijving

Deze seniorenwoningen in Veldhoven komen op termijn te koop. Ze liggen op een mooie plek, aan de rand van Oerle in een groene omgeving. Daarnaast op korte afstand van het park, de kinderboerderij en het mooie buitengebied van Oerle en de Kempen. Doordat deze seniorenwoningen groter van opzet zijn dan de woningen aan de Platanenlaan bieden ze u nog meer wooncomfort. De woningen hebben incl. garage een oppervlakte van 160m2 en een inhoud van 582m3. Deze seniorenwoningen beschikken dan ook over 2 ruime slaapkamers. Een daarvan bevindt zich op de begane grond. Tevens bevindt de badkamer en de toilet zich op de begane grond. Ook beschikken de woningen over een parkeerplaats op eigen terrein en ruime tuinen. De seniorenwoningen worden te huur aangeboden aan degene die op de interesselijst staan.

Deze woningen zijn vergelijkbaar met de woningen aan de Roost en ook gelegen aan de rand van Oerle. Het verschil is dat deze woningen elders in de wijk de Berkt zijn gelegen. Daarnaast beschikken deze woningen over een grotere tuin. Deze woningen hebben een vrij uitzicht op groen vanuit de woonkamer.

De foto’s zijn toegevoegd om een algemeen beeld te geven van de 9 woningen aan de Laar. Aangezien de woningen variëren van binnen qua stijl, ligging en afwerking zijn de foto’s indicatief om een grof beeld te geven van de grootte. Naast de foto’s kunt u ook de plattegrond bekijken. Wees ervan bewust dat woningen zonder inrichting vaak kleiner ogen dan de werkelijkheid.

Indien u interesse heeft om hier op termijn te wonen, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 040-2535045. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, waarna contact met u zal worden opgenomen.

Zie ook de vergelijkbare woningen aan de Roost, klik hier.

WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Naam(Vereist)
Scroll naar boven