De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

Roskam

icon

Bouwjaar

2021
energie-label-300x288

Energielabel

A
double-king-size-bed

Aantal slaapkamers

3
dimensions

Oppervlakte

132-137
Veldhoven Energiezuinige huurwoning

Omschrijving

In de nieuwe wijk Huysackers aan de rand van Veldhoven verhuren wij momenteel 4 woningen aan de Roskam. Hiervan zijn er 2 levensloopbestendig en 2 woningen zijn geschikt voor een gezin. Alle woningen zijn inmiddels verhuurd. Inschrijven voor deze woningen kan telefonisch op werkdagen.

De woningen hebben een laag energieverbruik door de toepassing van zeer hoogwaardige isolatie, een warmtepomp en elk +- 20-23 zonnepanelen. De hoekwoningen zijn levensloopbestendig en beschikken over 2 badkamers. De andere twee woningen zijn ruime eengezinswoningen met drie slaapkamers. Tevens zijn alle woningen voorzien van vloerverwarming en -koeling op de begane grond en de eerste verdieping. Op het plein achter de woningen kunt u, evenals voor de woning, parkeren.

Locatie

Wonen in Huyackers betekent wonen in een wijk met dorpse elementen, mooie parkjes en knusse pleintjes. Daarnaast trek je zo de natuur in om een lekkere wandeling te maken in de bossen. Ook zijn vele voorzieningen met een korte fietsrit te bereiken, zoals de supermarkt en het City-Centrum. Met de nieuwe aansluiting op de A67 zit je ook zo op de snelweg.

De woningen zelf zijn gelegen aan de al eeuwenoude straat de Roskam welke voorzien is van verschillende groene elementen. De tuinen van de woningen zijn van een goed formaat waardoor je optimaal van het licht kunt genieten.

De woningen

In deze slim ingedeelde huurwoningen in Huysackers geniet je heerlijk van de omgeving. Je kunt kiezen uit 2 typen woningen. Beide type hebben 3 slaapkamers en beide zijn voorzien van een royale woonkamer met openslaande deuren en een losse achterdeur welke voor veel lichtinval zorgen.

  • Type 1: Bij de hoekwoningen bevindt 1 van de royale slaapkamers evenals een tweede badkamer op de begane grond, de andere 2 royale slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn tevens in te richten als hobbykamers. Tevens beschikt de woning over een per vaste trap bereikbare zolder van +- 23m² voorzien van daglicht. Deze woningen beschikken eveneens over een bijkeuken op de begane grond voorzien van een aansluiting voor een wasmachine en wasdroger. Dit woningtype heeft in totaal een vloeroppervlakte van +-137 m² GBO.
  • Type 2: Bij de tussenwoningen bevinden alle 3 de slaapkamers evenals de badkamer zich op de eerste verdieping. Op tweede verdieping bevindt zicht de royale zolder met groot dakraam. Dit woningtype heeft in totaal een vloeroppervlakte van +-132 m² GBO.

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming zowel op de begane grond als wel op de eerste verdieping. De woning beschikt over een compleet ingerichte open keuken (combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, kookplaat en afzuigkap) met composiet werkblad. De moderne badkamers zijn o.a. voorzien van een (dubbele) wastafel, toilet en een douche met Grohe-thermosstaatkranen. De woningen hebben daarnaast een trapkast en een apart gastentoilet op de begane grond. In de tuin bevindt zich een berging voor de fietsen.

Parkeren kan zowel op de openbare parkeervakken welke gelegen zijn langs de woningen, als wel op het terrein achter de woningen. De hoekwoningen beschikken over een parkeerplaats op eigen terrein. In de wijk Huysackers staat duurzaamheid centraal. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen (+-20-23 stuks) en zeer hoogwaardige isolatie. Bij normaal gebruik heb je op basis van het ‘nul-op-de-meter’- principe een lage energierekening. De woningen hebben dan ook een goed energielabel.

Samengevat:

  • Ruime woning met drie slaapkamers (+-132-137 m²)
  • Gunstig gelegen bij het groen en stadse voorzieningen.
  • Eigentijdse architectuur (Delftse school) met veel comfort.
  • Compleet ingerichte keuken met apparatuur (koelkast (en diepvries), vaatwasser, combi, inductiekookplaat en afzuigkap) en moderne badkamer.
  • Duurzaam wonen met lage energiekosten.
  • Goede ontsluiting op het landelijke wegennet (A2, A50, A58, A67).

Veldhoven Energiezuinige huurwoning
Veldhoven huur
Huysackers huurwoning
WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Naam(Vereist)
Scroll naar boven