De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

WIE ZIJN WIJ
wie-zijn-wij
WIE ZIJN WIJ
EN WAT WIJ VOOR JE KUNNEN BETEKENEN?

De Dommel Veldhoven B.V. is een particuliere verhuurder, voortgekomen uit een Veldhovens familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 40 jaar actief in de ontwikkeling en verhuur van met name woningen. De Dommel Vastgoed is een kleine organisatie, waardoor we servicegericht en persoonlijk kunnen werken. Vandaar dat wij al jaren een zeer hoge klanttevredenheid hebben. Ook onze visie, het creëren van ruime woningen in het groen draagt hier aan bij. Kortom heeft u interesse, kijk dan onder de kop huurwoningen of neem contact met ons op.

Onze woningen zijn voornamelijk grondgebonden seniorenwoningen. Deze woningen zijn veelal ruimtelijk en groen gelegen binnen Veldhoven. Deze woningen hebben wij zelf ontwikkeld. Ze zijn dan ook ontworpen en aangepast aan de wensen van onze huurders. Ook komende jaren gaan we projecten ontwikkelen met deze visie. 

Aangezien wij ons woningbestand up-to-date willen houden, vernieuwen wij regelmatig ons woningenbestand. Daardoor kunnen we inspelen op de woonwensen van deze tijd. Hierdoor komen er regelmatig huurwoningen in de verkoop, die zich echter in goede staat van onderhoud bevinden. 

WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Naam(Vereist)
Scroll naar boven