De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

Leemsbroek 25 t/m 35 in de nieuwe wijk Huysackers (verhuur gestart)

icon

Bouwjaar

2020
energie-label-300x288

Energielabel

A
double-king-size-bed

Aantal slaapkamers

3
dimensions

Oppervlakte

107
Impressie Leemsbroek

Omschrijving


Zes seniorenwoningen

In de nieuwe wijk Huysackers aan de rand van Veldhoven ontwikkelen wij momenteel zes woningen aan de Leemsbroek (een nieuwe straat). De bouwvergunning is inmiddels verleend. Zodoende start de bouw binnenkort. Wij zijn nog even de laatste ‘puntjes op de i’ aan het zetten en dan kunnen de woningen toegewezen worden. Mocht u interesse hebben in deze woningen stuur ons een email met vermelding Leemsbroek.

In deze slim ingedeelde levensloopbestendige huurwoningen heb je een zeer laag energieverbruik. Daarnaast krijgen de woningen 1 slaapkamer beneden, 2 slaapkamers boven en beschikken ze over een badkamer en een apart toilet op de begane grond. Tevens worden de woningen voorzien van vloerverwarming op de begane grond. Ook beschikken de woningen over een warmtepomp en elk 23-26 zonnepanelen. Aan de voorzijde van de woningen komt een park te liggen. Op het plein achter de woningen kunt u parkeren. 

Daarnaast beschikken de woningen over een buitenberging. Tevens zijn er 2 aparte grote bergingen van c.a. 14 m2 opgenomen voor de stalling van bijvoorbeeld motoren of een kleinere auto deze zijn apart van de woning te huur.

Binnenkort wordt de bouw gestart. De verwachte oplevering is het vierde kwartaal 2020 / eerste kwartaal van 2021.

Vraag de informatiebrochure op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Locatie

Wonen in Huyackers betekent wonen in een wijk met dorpse elementen, mooie parkjes en knusse pleintjes. Daarnaast trek je zo de natuur in om een lekkere wandelig te maken in de bossen. Ook zijn vele voorzieningen met een korte fietsrit te bereikenen, zoals de supermarkt en het City-Centrum. Met de nieuwe aansluiting op de A67 zit je ook zo op de snelweg.

De woningen zelf zijn gelegen aan het groene beekdal, een mooi park wat als een groene ader door de wijk loopt en welke zorgt voor de wateropvang. De tuinen van de woningen zijn gelegen op het zuiden waardoor je optimaal van de zon en het licht kunt genieten.

De woningen

In deze slim ingedeelde levensloopbestendige huurwoningen in Huysackers geniet je heerlijk van de omgeving. Je kunt kiezen uit 3 typen woningen, met een oppervlakte van 107 m². De woningen hebben 3 slaapkamers. Waarvan 1 slaapkamer zich samen met de badkamer op de begane grond bevindt, de andere 2 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn tevens in te richten als hobbykamers. Tevens beschikt de woning optioneel over een bergzolder (vlizotrap is optioneel).

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming zowel op de begane grond als wel op de eerste verdieping. De woning beschikt over een compleet ingerichte open keuken gericht op het zuiden met de ruimte voor een loungezitje zodat u heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast zijn de moderne badkamers o.a. voorzien van dubbele wastafel, toilet en een douche met Grohe-thermosstaatkranen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met grote ramen voor veel daglichtoetreding en een apart gastentoilet. In de tuin bevindt zich een berging voor de fietsen.

Parkeren kan zowel op de openbare parkeervakken welke gelegen zijn langs de woningen, gescheiden door een groenstrook, als wel op het terrein achter de woningen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een extra bergruimte/(kleine) garage te huren. In de wijk Huysackers staat duurzaamheid centraal. Alle woningen worden voorzien van zonnepanelen (23 stuks) en zeer hoogwaardige isolatie. Bij normaal gebruik heb je op basis van het ‘nul-op-de-meter’- principe een zeer lage energierekening. De woningen hebben dan ook het zuinigste energielabel, A++++.

Concreet:

  • Levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond.
  • Gunstig gelegen bij het groen en stadse voorzieningen.
  • Eigentijdse architectuur met veel comfort.
  • Compleet ingerichte keuken en nette moderne badkamer
  • Voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 ook te gebruiken als hobbykamer.
  • Duurzaam wonen met zeer lage energiekosten.
  • Goede ontsluiting op het landelijke wegennet (A2, A50, A58, A67).
  • Op het zuiden gelegen tuinen.

Seniorenwoning Veldhoven te huur
Energiezuinig seniorenwoning te huur in Veldhoven
seniorenwoning te huur huysackers
Type huurwoningen Leemsbroek Veldhoven
WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.
Scroll naar top