De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

Leemsbroek

icon

Bouwjaar

2020
energie-label-300x288

Energielabel

A
double-king-size-bed

Aantal slaapkamers

3
dimensions

Oppervlakte

107
20220421_164617

Omschrijving


In de nieuwe wijk Huysackers aan de rand van Veldhoven verhuren wij zes seniorenwoningen aan de Leemsbroek. In deze slim ingedeelde levensloop- bestendige huurwoningen heb je een zeer laag energieverbruik. Daarnaast hebben de woningen 1 slaapkamer beneden, 2 slaapkamers boven en beschikken ze over een badkamer en een apart toilet op de begane grond. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en elk +-22 zonnepanelen. Aan de voorzijde van de woningen komt een park te liggen. Op het plein achter de woningen kunt u parkeren.

Locatie

Wonen in Huyackers betekent wonen in een wijk met dorpse elementen, mooie parkjes en knusse pleintjes. Daarnaast trek je zo de natuur in om een lekkere wandeling te maken in de bossen. Ook zijn vele voorzieningen met een korte fietsrit te bereiken, zoals de supermarkt en het City-Centrum. Met de nieuwe aansluiting op de A67 zit je ook zo op de snelweg.

De woningen zelf zijn gelegen aan het groene beekdal, een mooi park wat als een groene ader door de wijk loopt en welke zorgt voor de regenwateropvang. De tuinen van de woningen zijn gelegen op het zuiden waardoor je optimaal van de zon en het licht kunt genieten.

De woningen

In deze slim ingedeelde levensloopbestendige huurwoningen in Huysackers geniet je heerlijk van de omgeving. Je kunt kiezen uit 2 typen woningen, met een oppervlakte van 107 m². De woningen hebben 3 slaapkamers. Waarvan 1 slaapkamer zich samen met de badkamer op de begane grond bevindt, de andere 2 slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn tevens in te richten als hobbykamers. Tevens beschikt de woning over een bergzolder.

Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming zowel op de begane grond als wel op de eerste verdieping. De woning beschikt over een compleet ingerichte open keuken, gericht op het zuiden, met de ruimte voor een loungezitje zodat u heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast zijn de moderne badkamers o.a. voorzien van dubbele wastafel, toilet en een douche met een Grohe-thermostaatkraan. De woning beschikt over een ruime woonkamer met grote ramen voor veel daglichttoetreding en een apart gastentoilet. In de tuin bevindt zich een berging voor de fietsen.

Parkeren kan zowel op de openbare parkeervakken welke gelegen zijn langs de woningen, gescheiden door een groenstrook, als wel op het terrein achter de woningen. Bij normaal gebruik heb je op basis van het ‘nul-op-de-meter’- principe een zeer lage energierekening. De woningen hebben dan ook een A-label.

Samengevat:

  • Levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond.
  • Gunstig gelegen bij het groen en stadse voorzieningen.
  • Eigentijdse architectuur met een knipoog naar het verleden met veel comfort.
  • Compleet ingerichte keuken met apparatuur (koel/diepvriescombinatie, vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap) en moderne badkamer met dubbele wastafel.
  • Voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 ook te gebruiken als hobbykamer.
  • Duurzaam wonen met lage energiekosten.
  • Goede ontsluiting op het landelijke wegennet (A2, A50, A58, A67).
  • Op het zuiden gelegen tuinen.
Energiezuinig seniorenwoning te huur in Veldhoven
seniorenwoning te huur huysackers
WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Naam(Vereist)
Scroll naar boven