De Dommel Veldhoven BV

Bel ons op telefoonnummer: +31 (0)40 253 50 45

Zelf je levensloopbestendige huurwoning meeontwerpen in Zilverackers

icon

Bouwjaar

2022
energie-label-300x288

Energielabel

A
dimensions

Oppervlakte

60-125
header_oudjes_site-eda600eb-f8afaef1

Omschrijving

Steeds meer senioren denken na over hoe zij zelf, zo lang als mogelijk, zelfstandig kunnen blijven wonen. Wij merken dat behoefte is aan een veilige en prettige omgeving. Voor veel mensen is het daarnaast een wens om samen met anderen te wonen. Een fijne woning waar men privacy heeft, maar ook wonen met goede buren die elkaar kennen en waar nodig elkaar helpen.

Woongemeenschap voor senioren

In Veldhoven heeft de gemeente een uitbreidingslocatie aangewezen waar bijzondere woonprojecten gebouwd kunnen worden. Een woongemeenschap voor senioren past hier volgens ons en in de gemeente goed in. Hierin heeft ieder zijn eigen woning met privacy.

Zelf inspraak hebben

Spreekt u het aan om input te leveren voor uw eigen huurwoning? Wij bieden u de kans en ondersteuning om samen met andere participanten na te denken over o.a. woonplattegronden, uitstraling, woonvormen, groen en meer om zo uw ideale huurwoning te creëren. Zo kunt u onder andere denken aan het samen ontwerpen van een hofje grondgebonden semi-bungalows.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

 Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@dedommel.com.

WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

STUUR ONS EEN BERICHT

We zijn slechts een kleine stap verwijderd

Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.
Scroll naar top